Referenties

De Kessler Stichting beveelt Metz woningtextiel aan!

De Kessler Stichting biedt verschillende vormen van maatschappelijke dienstverlening aan diverse doelgroepen. Van crisishulp aan alleenstaande, mannen of vrouwen met kinderen, de zorg, opvang en begeleiding van dak- en thuislozen tot aan het creëren van een beter toekomstperspectief voor de dak- en thuislozen Dit doen zij vanuit verschillende locaties in den Haag die aan de diverse doelgroepen diverse vormen van hulp verlenen. Van een veilige slaapplek en (warme) maaltijd in het Passantenhuis tot een eigen kamer met persoonlijke ondersteuning bij Beschermd Wonen (zie voor meer informatie www.kesslerstichting.nl ).

Tamara Oliehoek is facilitair manager bij de Kessler Stichting en in die hoedanigheid onder andere verantwoordelijk voor de keuze van leveranciers op het gebied van woningstoffering.

De samenwerking tussen de Kessler Stichting en Metz woningtextiel is een 2 tal jaren geleden ontstaan met de vraag naar gordijnen. De Kessler Stichting was voor hun pand aan de Ninovestraat op zoek naar kwalitatief goede raambekleding tegen een goede prijs en Metz Woningtextiel mocht mee offreren. Metz woningtextiel werd uitgenodigd om deze klus te klaren. De Kessler Stichting was dusdanig onder de indruk van de kwaliteit en de prijs van het geleverde werk, dat Metz woningtextiel werd gevraagd om in een paar van hun huizen de linoleumvloeren te vervangen door pvc vloeren. Tamara Oliehoek vertelt dat ze onder de indruk was van de kwaliteit van het materiaal, de snelheid van levering en met name het vakmanschap waarmee de vloer werd gelegd. Dit had ze in het verleden wel eens anders meegemaakt. Inmiddels heeft de dienstverlening van Metz woningtextiel zich binnen de Kessler Stichting uitgebreid van raamstoffering, het leggen van vloeren, tot het verrichten van schilderwerkzaamheden. Daarnaast mocht Metz ook meedingen in het leveren van nieuwe stoelen voor hun toekomstige pand aan de la Rey weg en ook hier zijn ze verkozen. Ze zijn zo tevreden over Metz dat ze nu ook mogen meedoen in het leveren van bedden en bedtextiel.

Op de vraag of Tamara Oliehoek Metz woningtextiel zou aanbevelen bij andere bedrijven antwoord zij volmondig “ja” !. Omdat de Kessler Stichting werkt met zeer bijzondere, vaak kwetsbare doelgroepen en omdat ze beschikt over beperkte budgetten is het voor hen belangrijk dat ze kunnen samenwerken met een leverancier die betrouwbaar is, die zich zeer flexibel kunnen opstelt zodat de bewoners zo minimaal mogelijk hinder ondervinden, die kwaliteit levert omdat de huizen heel intensief gebruikt worden en die een scherpe prijs hanteert. Dit alles heeft ze bij Metz woning textiel ervaren. “Het bedrijf werkt met vakmensen, we zijn uitermate tevreden over de manier waarop de vloeren gelegd zijn en het schilderwerk is verricht. Ze zijn enorm flexibel. Als het nodig is, wordt er ‘s avonds of zelfs ’s nachts gewerkt. De kwaliteit van hun producten is door onze bewoners getest en goed bevonden. Ze komen hun afspraken na en wat voor ons altijd zeer belangrijk is, hun prijs is altijd goed” aldus Tamara. Over de vraag of Metz nog iets kan verbeteren in hun dienstverlening moet ze even nadenken voordat ze antwoordt : “Nee tot op heden ben ik zeer tevreden maar als er iets is, dan zal ik dat meteen melden, want het contact is heel erg prettig”!

Direct een offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte of gesprek is altijd mogelijk!

Bel 070 - 380 67 92 of vraag direct een offerte aan.

Informatie / offerte aanvragen   →