Over ons

Metz Woningtextiel is niet zomaar een bedrijf. Het is een bedrijf met een gouden randje omdat het inmiddels 100 jaar bestaat!

In 1910 begon de heer Hubertus Metz een eigen winkel in woningtextiel aan de Vaillantlaan. Na zijn overlijden in 1951 zette zijn zoon Tom Metz de winkel voort. Het werd een bloeiend bedrijf en Metz Woningtextiel werd een begrip in Den Haag.

In 1971 kwam Jan van Thiel in dienst bij Metz Woningtextiel. Hij werd verliefd op de dochter van Tom Metz. Zij trouwden en in 1994, na het overlijden van Tom, namen zij de winkel over op het vertrouwde plekje aan de Vaillantlaan. In 1995 betrokken zij met Metz Woningtextiel een nieuw pand aan het Paletplein nummer 15.

Tot 2007 was Metz woningtextiel een familiebedrijf. Omdat er vanuit de familie geen belangstelling was voor de zaak, besloten de heer en mevr. van Thiel-Metz in 2007 de winkel te verkopen aan M. Doker. Zij zagen in hem een jonge (23 jaar) enthousiaste ondernemer die in staat was om de kennis, de service en de kwaliteit die zij in al die jaren hadden opgebouwd, verder uit te bouwen.

Met veel ambitie en energie gaat M. Doker aan de slag. Naast het verkopen van hoge kwaliteit woningtextiel aan particulieren richt hij zijn pijlen ook op projectstoffering. En dit met veel succes. Metz Woningtextiel heeft inmiddels al een aantal stofferingprojecten mogen verzorgen bij diverse zorginstanties in Den Haag.

Wat is het geheim van het succes van Metz Woningtextiel?

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak, brengen vooraf een offerte uit (dus geen verrassingen achteraf), meten alles zelf op en wij combineren groot vakmanschap, service en kwaliteit met scherpe prijzen!

Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend advies!

Direct een offerte aanvragen?

Een vrijblijvende offerte of gesprek is altijd mogelijk!

Bel 070 - 380 67 92 of vraag direct een offerte aan.

Informatie / offerte aanvragen   →